Kohti Skotlantia

Keltaisehko laukku on pakattu. Satunnaisesti tein päätöksen siitä, mitä tarvitsen 1,5 viikon reissulla. Kynnyskysymykseksi nousi housut. Päätin ottaa mukaani vain yhdet housut. Kaksi eri mekkoa täytyy olla, mutta yhdet housut saavat riittää!
 
Skotlantiin matkustaessa täytyy muistaa kolme asiaa: 1. Passin tulee olla voimassa vielä ainakin 6 kk. 2. Euro on väärä valuutta. Täytyy vaihtaa rahaa. 3. Tarvitaan adapteri, jotta pistorasioita voi käyttää.
 
Ei kai muuta. Alushousuja on riittävästi ensi torstaihin asti. 
 
Matka voi alkaa!

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s