Lentokenttäbloggari tässä moi!

Kolme tuntia aikaa hengailla Arlandan lentokentällä. Aikaa on siis esimerkiksi sen testaamiseen, miten Bloggeriin otetaan kuva iPadilla. Näköjään todella epäkätevästi.
 
Täytyy nyt kyllä sanoa, että tämä lentokenttä on pala taivasta verrattuna Helsinki-Vantaaseen. Täällä on viihtyisiä kahvioita, paljon pistorasioita, ilmainen netti ja paljon tilaa istua myös kahvioiden ulkopuolella. Helsinki-Vantaalla jouduin istumaan lattialla, kun en halunnut mennä ravintolaan. Mutta hei, Ruotsissahan kaikki on aina paremmin!  Sitä mieltä kuuluu olla. Mielen kuuluu rentoutua ja piristyä heti, kun raja on ylitetty.
 
Niin se onneksi yleensä menee reissuillani. Unohdan stressin. Olen jopa liiankin huoleton. Huomasin eilen, että neiti E oli varannut vääriksi päiviksi hostellimajoituksen. Loppuviikon majoitus ei ollutkaan siis varmaa. Ajattelin, että ei hätää, kyllä me jotain löydetään. Neiti S muistutti minua siitä, miten kerran olin ehdottanut nukkumista taivasalla hautausmaan vieressä. Ihan pätevä paikka se oli. Rauhallinen ja viihtyisä. Tällä kertaa kuitenkin varmistimme päädyn hostelliin varaamalla huoneen toisaalta.
 
Ensimmäinen kirja (Tohtori Jekyll & Herra Hyde) on luettu jo tässä vaiheessa. Onneksi mukana on vielä kaksi kirjaa. Kiitos toisen lainaamisesta Neiti S! Ja kiitos muitenki kaikesta Vantaan majoittajilleni. En olisi voinut uneksiakaan siitä, että saan aamupuuroa ja -kahvia viiden aikaan aamulla. Sillä pärjäsi hyvin Arlandaan saakka.
 
Kolmen tunnin päästä lennetään taas!

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s