Top 5 matkahaaveet ja Matkamessut 2018 -lippuarvonta

IMG_0752_2

Siitä lähtien, kun olen päässyt matkustamisen makuun, on elämä ollut matkahaaveiden toteuttamista ja uusien matkahaaveiden löytämistä.

Vuonna 2015 TOP 5 -matkahaaveeni olivat:

 1. Mennä Kuubaan ja tanssia salsaa.
 2. Kiertää Islannin ympäri
 3. Mennä roadtripille Yhdysvaltoihin – mieluiten Impalalla. 😉
 4. Mennä Australiaan vähintään kuukaudeksi.
 5. Kiertää maapallon ympäri.
(Silloin tehty päivitys kokonaisuudessaan on tässä.)
 
Näistä haaveista on toteutunut kaksi:
 
 
 1. Olen ollut Kuubassa. Luulin, että sinne matkustaminen vaatisi etukäteen suunnittelua. Ei vaatinut. Hyvin toimi se, että päätti aina pari päivää kerrallaan, missä aikoo olla. Salsaa pääsin tanssimaan yksityistunnilla ja iltatansseissa.
 2. Olin road tripillä Yhdysvalloissa, mutta en valitettavasti Impalalla. Luulen, että Impalalla ajaminen ei olisi sopinut kuukauden road trippiin, jossa ajettiin pitkiä matkoja joka päivä. Ehkä vielä joskus ajan San Franciscosta Los Angelesiin Impalalla.
 
 
Päivitän listan tämän hetken TOP 5 -haaveisiin (ei sillä, etteivätkö nuo toteutumattomat edelleen olisi hyvä haaveita):
 
 1. Mennä Balille (ja kokeilla sukeltamista, jos uskallan!)
 2. Mennä junamatkalle Kanadaan
 3. Vuokrata loma-asunto Italiasta viikoksi tai kahdeksi
 4. Osallistua Aasiassa tanssitapahtumaan
 5. Osallistua Yhdysvalloissa tanssitapahtumaan
 
 
Matkahaaveisiin liittyen pääsen osallistumaan tämän vuoden Matkamessuille. Sieltä saa varmasti ison määrän uusia matkahaaveita tulevaisuutta varten.
 
 
Sinullakin on mahdollisuus tulla etsimään inspiraatiota ja haaveita matkustamiseen. Arvon nimittäin kaksi lippua Matkamessuille.
 
 
Voit osallistua arvontaan kommentoimalla ja vastaamalla näihin kysymyksiin:
Millaiset blogipäivitykset kiinnostavat sinua? Mitä haluaisit tulevaisuudessa tässä blogissa lukea?
 
 
Jätä myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden. Arvonta suoritetaan 10.1.2018.

Published by

29 thoughts on “Top 5 matkahaaveet ja Matkamessut 2018 -lippuarvonta

  1. Mä oon miettinytkin, että pitäisi jotenkin liittää tanssi mukaan näihin juttuihin. Niillä reissuilla ei vaan oikein nää ku hotellihuoneen! 😀 Matkat kotiseudulle ei oo tullut ees mieleen, mutta hyvä idea. 🙂

   Tykkää

 1. Olisi kiva lukea erlaisista kulttuureista kuinka olet heitä kohdannut matkallasi. Tietty inspiroisi lisää unelmia faktat edullisista matkustusvaihtoehdoista. Kivoja blofin kirjoitus hetkiä ja kevättä kohti 👍

  Tykkää

 2. Ruokaan liittyviä päivityksiä ja kuvia matkoilta sekä kommelluksia ja vinkkejä reissuihin, milloin edullisia lentoja, mistä kannattaa varata hotellia jne! Kaikkea mahdollista matkusteluun liittyvää!! 😉

  Tykkää

 3. Tykkään lukea hyvin monenlaisia matkajuttuja, joten on vaikea keksiä, mitä vielä voisit kirjoittaa… 🙂 Pidän tyylistäsi kertoilla reissuista. Kaikenlaiset vinkit on aina kivoja, kuten kirjoittamasi lentokonematkustusvinkit.

  Tykkää

  1. Nimenomaan budjetti vai se, miten voi matkustaa edullisesti? 🙂 Se on kyl sinänsä ihan hyvä aihe, kun mun matka ni joitain poikkeuksia lukuunottamatta ei oo mitään luksus-matkoja. 🙂

   Tykkää

 4. Muutkin ovat ehtineet jo toivoa ravintolasuosituksia, ja liityn joukkoihinsa. Olen itse semmonen lomaherkuttelija etsien kivoja ja kiinnostavia ravintoloita. Ei kiinnosta niinkään fine dining vaan ne hauskat, erikoiset, tunnelmalliset, autenttiset kokemukset. 🙂 Ylipäätään ruokavinkit kiinnostaa; mitä syödä missäkin maassa / kaupungissa / jne.
  Pidän tavastasi kertoa rennosti matkustuksesta ja kohteista. Se toimii aina turistioppaita paremmin!
  Mutta ehkäpä vielä jokin uusi vinkki on kaivettava mielen perältä, jotta saat lisää asioita idealistallesi. Moni ehdottaa juuri edullisia kohteita, budjettinäkökulmaa ym. Mitä jos kohteesta huolimatta kirjoittaisit sinun vinkkisi säästöjen tekemiseksi? Vähän kuin ”panosta, pihistä”-lista? Pitkä välilasku -> halpa lento, mutta rahaa menee kentällä eli kumman Terhi valitsee? Tai halpa majoitus, mutta aamiainen kahvilassa vs. hotelli, johon sisältyy aamiainen – kumman valitset jne.? Olisiko tämä toimiva tai muokkailisitko siitä mieluisan itsellesi? 🙂

  Mitä kirjoitatkaan, innolla olemme lukemassa!

  Tykkää

 5. Yhdyn edellisiin, eli ravintolapostaukset ja ylipäätään kaikki mikä liittyy ruokaan niin kiinnostaa! 😊 Myös vinkkejä lapsiperheille, eli esim. missä nähtävyyksissä voisi vierailla/minne voi mennä rattailla (maasto,mukulakivet jne) sekä missä kohteissa lapsiperheitä näkyy erityisen paljon 😀

  Tykkää

 6. Monella on samat toiveet kiva lukea niistä sillä itseänikin kiinnostaisi ruoka ja kulttuurijutut 🙂 myös miten säästäminen matkalla onnistuu, tai miten opiskelijabudjetilla pääsisi matkalle olisi aihe joka kiinnostaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s