Ketkä ja mitä?

Blogi keskittyy matkatarinoihin, vinkkeihin matkakohteissa sekä yleisiin vinkkeihin matkustamiseen liittyen.

Blogin kirjoittajat ovat kirjallisen viestinnän ammattilaisia:

Terhi:

Blogin perustaja, ylläpitäjä ja kirjoittaja. Hän on intohimoinen nainen, joka antaa aina kaikkensa sille, josta on kiinnostunut.

Terhi on kirjoittanut blogia niin kaun kuin blogit ovat olleet olemassa. Ajatukset, elämä ja tarinat ovat vuosien myötä muuttuneet.

Vuosi sitten Terhi päätti perustaa matkapaloja.comin ja kirjoittaa pääasiassa matkustamiseen liittyviä postauksia. Terhi on vapaa-ajallaan paljon enemmän poissa kotoa kuin kotona – sitä myöten vinkkejä ja kokemuksia kertyy jatkuvasti muille kerrottavaksi.

Matkat ovat enemmän käytännöllisiä ruokaan, hyvään seuraan ja maisemiin keskittyneitä kuin luksus-matkoja.

Terhi on hyvin vahvasti ihmisihminen. Lähtökohtaisesti ihmiset ovat hyviä, kivoja ja tutustumisenarvoisia. Usein matkoillakin tärkeintä ovat ympärillä olevat ihmiset.

Työelämässä Terhi on henkilöstön kehittäjä, jota kiinnostaa itsensä ja muiden kehittämisen lisäksi viestintä.

Siobhán:

Vieraskirjoittaja, jonka sydän sykkii erityisesti Irlannille ja Walesille. Hänen kirjoituksensa kertovat tarinoita ihmisistä, joita hän kohtaa matkoillaan. 

Siobhánin matkat ovat yleensä irtiottoja arjesta ja syöksymisiä toiseen maailmaan toisen kulttuurin kautta.

Lass That Is Gone: 

Vieraskirjoittaja, joka bloggaa Skotlannissa matkustamiseen liittyvistä asioista ja ilmiöistä. Skotlannin lisäksi kolmikymppinen viestintäalan nainen reissaa pitkin muuta Eurooppaa yksin ja yhdessä ystävien kanssa.

Lass That is Gone arvostaa ennen kaikkea ruokaa ja vuoria.