Kuuba oli…

Lämpö, aurinko, mojito, salsa, uudet ihmiset, huijarit, parhaat tyypit, kotimajoitus, kaksi viikkoa samaa ruokaa, jaettuja vessatarinoita, vessamummoja, Suomesta kannettua loppuun asti varjeltua vessapaperia, ratsastusretki suihkulähteelle, paratiisiranta, tinkauksen oppiminen, sääli, loukkaantuminen, itku, ikävä, ihastuminen, itsensä 16-vuotiaaksi tunteminen, avoauton kyydissä ajeleminen, kaikkialla soiva musiikki, kommunismi, vallankumous, kapinahenki, Che Guevara, hymy, katkeruus, vilpitön ilo, taistelutahto, vapauden puute, meri, rappio, tanssi, rommi, kantabaari, helpoin matkaseuralainen ikinä, nauru, nauru ja nauru.

Kuvia on satoja, ajatuksia on tuhansia, tarinoita on kymmeniä ja tunteita on koko kirjo.

Matkatarinoiden kirjoittamisen vaikeus on siinä, ettei tiedä, mistä aloittaa. 

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s