Lupauksia vuodelle 2014

 
Jokainen tammikuu on uuden alku. Ihmiset lupaavat aloittaa uuden terveellisemmän elämän. Terveelliseen elämään kuuluu yleensä liikunta, ravinto ja pahojen tapojen vähentäminen. Aloitetaan siis niistä.
 
Liikunta: Vuonna 2014 minä en ota minkäänlaista stressiä liikunnasta. Ainut lupaukseni on se, että yritän pitää huolen siitä, että kuljen säännöllisesti kävellen tai pyörällä työmatkani. Bussia käytän vain, kun on pakko. Muuta kuin hyötyliikuntaa harrastan silloin, kun siltä tuntuu.
 
Ravinto: Pyrin syömään säännöllisesti. Vältän päiviä, joissa huomaan olleeni tuntikausia ilman minkäänlaista ruokaa tai välipalaa. Säännöllinen ravinto, vihannekset ja hedelmät parantavat vastustuskykyä. Yritän muistella taas, mitä muita ruokia on olemassa kuin pekoni-feta-pasta tai kanasalaatti. Ideoita helpoista välipaloista ja nopeista aterioista otetaan ilolla vastaan.
 
Pahojen tapojen vähentäminen: En koe, että minulla olisi sellaisia pahoja tapoja, joita pitäisi pyrkiä vähentämään. Ajattelen vuotta 2014 enemmänkin uusien mahdollisuuksien vuotena kuin uusien rajoitusten vuotena.
 
Tärkein lupaus itselleni: Käytän vuoden 2014 itseni kehittämiseen esiintyvänä taiteilijana. Treenaan näyttelemistä, improvisaatiota, kitaransoittoa ja laulamista. Näiden asioiden treenaaminen tulee olemaan minulle vuoden tärkein asia. Vihdoinkin minulla on aikaa – ja sitäkin enemmän intoa ja halua – tehdä näitä asioita.
 
Tulkoon siis teatterin ja intohimon vuosi 2014!

Published by

4 thoughts on “Lupauksia vuodelle 2014

 1. Erilaiset kasvis/pähkinä-nuudelit on nopeita ja terveellisiä, samoin keitot. Tomaattikeitto on loistava, sitä voi tuunata pastalla, pähkinöillä, raejuustolla, kinkulla… millä vain keksii, ja kun sen pohjan tekee itse, siitä riittää ainakin pariksi päiväksi. Välipaloiksi suosittelen vihannes- ja hedelmäpalapusseja. Pilkottuja porkkanoita tai niitä valmiiksi naposteltaviksi tehtyjä ”babyporkkanoita” ei päihitä mikään. 😀

  Tykkää

 2. Mä en ookaan syönyt nuudeleita aikoihin. Se voisi olla kyllä ihan hyvä ratkaisu, kun niihinhän voi tosiaan sekoittaa mitä vaan. Keittoja en ookaan sitten tehnyt ikinä. Ehkä olisi aikoi aloittaa. 😀 Voi Baby porkkanat!

  Tykkää

 3. Linssikeittoa! Helppo tehdä, hyvää ja täyttävää 🙂 Ja keitot yleensäkin. Myös erilaiset laatikkoruuat on aika näppäriä. Itse oon huomannut, että hedelmiä tulee syötyä enemmän kun ottaa niitä töihin välipalaksi.

  Tykkää

 4. Hmm? Vastasin jo tähän mielestäni, mutta vastataan uusiksi.
  Laatikot ovat tosiaan käteviä. Ei pitäisi unohtaa ihan tavallista makaronilaatikkoa, jonka soijarouhe-versio se vasta helppo ja nopea onkin tehdä. Samoin muistin eilen, että on olemassa kinkkukiusaus.
  Hedelmät eväinä ovat kyllä kivoja. 🙂 Banaanin olen jotenkin täysin unohtanut, vaikka sehän se vasta näppärä hedelmä onkin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s