USA Road Trip: Mitä reissusta jäi käteen eli tuliaiset itselleni


Matkalaukku on vielä purkamatta, mutta kaivoin tuliaiseni esiin. Ne kertovat oikeastaan myös niistä asioista, jotka matkan aikana olivat tärkeitä.

Juomapullo, muki ja vessapaperi (ihan oikeasti kuljetin vessapaperia Yhdysvalloista Suomeen) olivat retkillämme perusvarusteita. Aion ottaa juomapullon töihin, jotta juon varmasti arkenakin tarpeeksi vettä.

Jälkiruokaviinin ostin suoraan eräältä viinitilalta. Harvoin saa hyvää jälkiruokaviiniä, joten tilaisuuteen oli tartuttava. Viimeksi ostin jälkiruokaviiniä tuliaisiksi Etnalta. Jos joku osaa suositella hyvää jälkiruokaviiniä Alkosta, niin ilahdun. Tykkään raikkaudesta, en makeudesta.

Retkeilyä varten tehty viinikarahvi on myös tärkeä. Heti, kun kiipeämme Neiti E:n kanssa seuraavalle vuorelle, otamme sen käyttöön.

Keskellä oleva asia on kynäpenaali. Kiroilin koko reissun ajan, kun puuvärit tippuivat kotelosta joko lattialle tai niskaani. Loogisesti ostin niille penaalin reissun viimeisenä päivänä.

Rakastuin Yhdysvaltoihin. Pakko se on myöntää. Siksi ostin matkaoppaan, joka kertoo, missä kaikkialla täytyy vielä vierailla.

Dollarin seteli tulee seinälle osaksi reissukuvakollaasiani.

Mutta hyvänen aika, unohdin yhden tuliaisen! Nimittäin korvakorut, joiden sisällä on lehti Aspenista. Näin pala Coloradoa kulkee aina mukanani.


Reissusta kertovia blogipäivityksiä julkaisen kyllä vielä monta.

Tänään ajattelin lähinnä tuijottaa tv-sarjoja ja ehkä pestä vähän pyykkiä.

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s