Arkipäiväni aka ketä kiinnostaa?

Olen aina välillä miettinyt, että pitäisikö kirjoittaa perinteinen ”päiväni kuvina” -blogipostaus. Yleensä olen ajatellut, etten muista kuvata päivääni – ja ketä edes kiinnostaa. No aika monia näyttää Facebookissa kiinnostavan arkikuvat. Kirjoitanpa siis päiväni kulun.
Herään 1,5 tuntia ennen kuin minun pitää lähteä töihin. Kirjoitan ensimmäiseksi kolme sivua tekstiä kirjaani. Tajunnunvirtaaa, muistoja unista, mitä nyt ensimmäisenä aamulla onkin mielessä.
Aamiaiseni on tämän hetkisellä ruokavaliollani joka aamu tasan tuollainen. Joka aamu juon aamukahvini muumimukista ja aamuveteni oranssista lasista. Aamiaisella minulle pitää seuraa Facebook.

Yritän lähteä töihin pyöräilemään 30 minuuttia ennen työajan alkamista. Olen iloinen, jos onnistun lähtemään 20 minuuttia ennen. Töissä syön aina suunnilleen tuon näköistä ruokaa. Tämä kuva ei tosin ole töistä. Siellä en lue lounaani kanssa lehteä. Luen Facebookia.

Välipalani. Nam, nam. Kaksi välipalaa päivässä. Joskus tätä, joskus jotain muuta. Hyvällä tuurilla jopa kommunikointia työkavereiden kanssa, eikä pelkkää Facebookia.
Töiden jälkeen syön sitä samaa ruokaa, mitä söin lounaaksikin. Illallisen jälkeen suuntaan teatteritreeneihin. Kuvassa voisi olla myös kahvakuula tai lenkkarit. Salitreeni tai lenkki kuuluu arkeeni niinä harvoina päivinä, kun ei ole teatteritreenejä. Siellä en Facebookaa. Siellä teen taidetta tai urheilen.

Treenien jälkeen syön iltapalarahkan sekä teen seuraavan päivän lounaan ja illallisen.

Kaiken tämän jälkeen on aika avata silmänsä kaunokirjallisuudelle. Luen n. kolme sivua, jonka jälkeen olen valmis nukahtamaan.

Joskus mietin, että ei minulla ole mitään arkea ja rutiineja. No näyttää olevan joka päivä aika samanlainen, kun tarkemmin tutkii.

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s