Terveisiä makuuhuoneestani!

Minulla olisi monta asiaa, joista voisin kirjoittaa. Kirjoitan siis siitä, jota vähiten odotetaan: sisustamisesta. Olin penkomassa isän luona vanhoja tavaroitani ja löysin päiväpeiton. Päiväpeitto on ollut jo mammallani (eli isoäidilläni!) lapsuudenkodissaan. Halusin ehdottomasti ottaa päiväpeiton käyttööni.

Peitto on hivenen liian pieni sänkyyni. Minulla on siis menneisyyden mittakaavassa jättiläisen sänky. Hahaha. Onneksi aiempi päiväpeittoni oli valkoinen. Koska makuuhuoneeni on myös elokuvanurkkaukseni, olen keksinyt laittaa sängyn viereen vieraspatjan selkänojaksi. Patjalla oli musta-valkoinen pussilakana, mutta kaksi erilaista kuosia alkoi ottaa silmiini. Halusin ostaa patjalle punaisen pussilakanan.

Lähimmän K-Citymarketini valikoimassa ei kuitenkaan ollut punaista pussilakanaa. Löysin ainoastaan valkoisen muotoon ommellun lakanan. Päätin kokeilla sitä, koska enhän minä nyt jaksaisi yhden lakanan takia jonnekin Ikeaan (tai mihinkään muuhunkaan kauppaan) lähteä. Valkoinen on ongelma. En pidä valkoisista lakanoista. Niistä tulee mieleen ruotsinlaiva, hotellit ja sairaalat. Miksi kukaan haluaisi saman tunnelman omaan makuuhuoneeseensa?

Voi siis olla, että joudun kuitenkin ostamaan vielä punaisen lakanan patjalleni, kun en vain kestä makuuhuoneessani villiä risteilytunnelmaa. Valkoinen on kuitenkin parempi kuin se aiempi Marimekon mustavalkoinen kivi-kuosi.
Punainen on myös tv-tasoni. Tosiaankin, minun tv:ni on makuuhuoneessa, eikä olohuoneessa. Olohuoneessa keskitytään sivistyneeseen seurusteluun ja keskusteluun. Makuuhuoneessa maataan väsyneenä tv:n ääressä.

Verhoissanikin on punaista. Yksi syy sille, että kotini sisustus on pientä viilausta vaille valmis, lienee se, että viime kesänä minulla oli aikaa. Oli aikaa mm. selailla huuto.netistä 60 sivua eri verhoja.  Muuten olisin varmaan silloinkin tyytynyt Cittarin valikoimaan. Toinen syy on se, että – vaikka ei ehkä uskoisi – olen melko tarkka siitä, miltä kotonani näyttää.

Published by

2 thoughts on “Terveisiä makuuhuoneestani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s